Boek: Mama tovert melk

Er hangen slingers en ballonnen op nummer 33 in de Madeliefjeslaan. Nee, er is niemand jarig. Er is een kindje geboren. Jasper, het broertje van Emilie. Jasper drinkt uit   mama’s  borst  en  dat  vindt Emilie heel bijzonder. Hoe komt  het dat mama’s melk kunnen toveren?

Mama en oma vertellen haar wonderlijke verhalen. Dit vertelboek is geschreven voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen. Het wil jonge kinderen vertrouwd maken met borstvoeding als de meest natuurlijk en normale voeding voor baby’s. Het wil ook de beeldvorming rond borstvoeding verbeteren en een positieve uitstraling geven aan ons lichaam, als bron van troost en veiligheid voor kinderen.

Dit boekje is geweldig, superleuk en lief. Prachtig vormgegeven en mooi uitgegeven met hard kaft. Precies zoals een voorlees-kinderboek behoort te zijn. Mama tovert melk koop je om voor te lezen.

Over de auteurs
Mia Verbeelen is professioneel verhalenverteller en oprichter van het verhalenbedrijf Verbeelden door verhalen. Ilheim Abdel-jelil is grafisch ontwerpster en illustratrice. Deze uitgave is een initiatief van De Bakermat, een expertisecentrum voor kraamzorg en praktijk voor vroedkunde in Leuven.

Auteurs: Mia Verbeelen & Ilheim Abdel-jelil
ISBN: 9789085750307
Prijs: € 16,90
Uitgeverij: Cyclus

Bestel het boek direct en makkelijk via Succesboeken.nl »

About homeopathie